gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
Zaostaci, odgode, turniri, pojedinačna prvenstva...
 U očekivanju derbija
 Barać, Jeličić i Vuka
Posljednjih 30-ak dana u 2011.-oj godini donosi pregršt događanja na kuglačkim stazama diljem Slavonije i Hrvatske. Počinjemo s odrađivanjem zaostataka. Večeras (18 h) u Donjem Miholjcu domaćin igra protiv Šećerane zaostalu utakmicu 3. HL. Sutra u isto vrijeme u Slavonskom Brodu igraju INA i Konikom Osijek II, a sat vremena kasnije u Splitu Trilj i Poštar odrađuju zaostatak iz 10. kola 1. HL M.
Dan grada Osijeka (2. prosinac) prvoligaši će proslaviti odigravanjem gradskog derbija , u sklopu posljednjeg kola prvog dijela 1. HL, u subotu u 14,30 sati, kao i nastupom na turniru , u nedjelju od 09,30 sati , sa ostalim osječkim klubovima.

Zbog turnira je odgođeno kompletno kolo Lige mladih te utakmica 4. HL Konikom Osijek II - Zanatlija II.

U prosincu nas očekuju pojedinačno županijsko prvenstvo (10.-11.12.), kvalifikacijski nastupi za prvenstvo Regije Istok, koje će se 7 dana kasnije održati u Pakracu i Osijeku. Seniorke će, prema slobodnoj prijavi, igrati u Osijeku i Đakovu.
Nekolicina pojedinaca će županijska prvenstva odraditi preko tjedna zbog nastupa u Ligi prvaka te nastupa na juniorskom prvenstvu Regije Istok (Osijek, 10.-11.12.).

Hvale vrijedan je podatak da Kuglački klub "Tramvaj" dana 9. prosinca slavi 60 godina postojanja. Zbog proslave zaostalu utakmicu protiv požeškog Obrtnika odradit će 16. prosinca (19 h).

HKS je uputio raspis za ekipno prvenstvo kadeta U-14 , koja će se održati u Ogulinu i Novskoj.

VIKEND

M. Liović

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!