gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
Vrući posljednji zimski vikend
 Kuglana
 Priprema za derbi
Predstoji nam vikend koji može iskristalizirati neke stvari, ali i produžiti neizvjesnost.
Konikom gostuje u Novskoj, Medveščak u Rijeci. Gosti su favoriti u oba susreta, ali nikad se ne zna. Pobjedu Medveščaka, ali i svoju protiv Velebita, očekuju "kanditovci", koji su ipak u najtežoj situaciji. Posljednje tri utakmice igraju s ekipama iz samog vrha tablice. U Zadru gostuje Zaprešić, pobjedniku se smiješi Europa kroz NBC pokal.
Kuglačice Mlake same odlučuju o svojoj sudbini. Imaju 1,5 poen fore u odnosu na Zagreb, koji ide na teško gostovanje u Poreč, dok Riječanke oba preostala susreta igraju na svojoj kuglani. Prvi je na redu gradski derbi s Rijekom, a zatim sa Slobodom-Tvin.
Obje drugoligaške titule bi mogle u Đakovo. Fortuna je u prošlom kolu zasjela na vrh i sada dočekuje belišćanski Željezničar, dok je onaj osječki pao u formi.
Đakovčanke imaju prednost od 2 boda pred Koprivnicom, koju bi trebali sačuvati do posljednjeg kola, kada gostuju kod Podravke II.  
U Požegi se igra trećeligaški derbi. Domaći Obrtnik bi pobjedom zacementirao prvo mjesto i povratak u drugoligaško društvo, što bi Vrijednosnicama malo zakompliciralo borbu za drugo mjesto. Trećeligaši iz Osječko-baranjske županije drže začelje tablice i budno prate događanja na višim razinama.
Konikom II mora pobjediti u gradskom derbiju kod MK Slavonije, želi li sačuvati teoretske šanse za stizanje Đurđenovca, koji je svoju utakmicu protiv Zanatlije II odigrao prošle subote.

U nedjelju od 10 sati zaostatak iz 15. kola odrađuju Zadar i Zanatlija.

VIKEND

M. Liović

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!