Vikend toplo-hladno
 KK Željezničar
 Teški ispit u Đakovu
Prognoze za predstojeći vikend predviđaju vrlo hladno vrijeme, sa snijegom, što bi moglo ugroziti redovno odigravanje utakmica. Ipak, na pojedinim kuglanama moglo bi biti vrlo toplo, čak i vruće.

Konikom je posao protiv Trilja rutinski odradio prije tri tjedna i mirno iščekuje vijesti s ostalih kuglana. Zadar je znao zapeti u Novskoj, a domaćin još nije osigurao opstanak. Zaprešić gostuje kod Zanatlije, koji je u sličnoj situaciji kao i Novska. Kandit gostuje u Splitu, Rijeka je domaćin Grmoščici, Medveščak dočekuje Velebit.
Ženski derbi je u Koprivnici, gdje gostuje Mlaka. Virovitičanke protiv Istre traže bodove nade.
Ono toplo iz naslova odnosilo se na dva derbija na drugoligaškom istoku. Prvi se igra u Đakovu, gdje domaća Fortuna dočekuje vodeći osječki Željezničar. Napeto bi moglo biti i u Belišću, gdje drugoplasirani Željezničar dočekuje četvrtoplasiranu Devetku.
Drugi derbi igra se u Koprivnici, gdje istoimeni domaćin dočekuje Osječanke. U prvom dijelu Koprivničanke su slavile na Pampasu, iako su Osječanke mogle do boda, malo kvalitetnijim posljednjim hicem Saše Pavlović.
Vrlo bitan meč u borbi za drugu poziciju u 3. HL igraju Vrijednosnice i Slavonac.
Nastavlja se liga mladih, dok se danas u Slavonskom Brodu igra posljednja utakmica drugog dijela prvenstva 4. HL Zone Osijek, u kojem se sastaju Kolonija i Konikom II. nakon te utakmice utvrdit će se raspored trećeg kruga prvenstva, koje se nastavlja 11. veljače.

VIKEND