Veliki derbi u Zaprešiću
 KK Donji Miholjac
 Domaćini u derbiju protiv Zrinskog.
Sutra možda saznamo tko su novi-stari prvaci Hrvatske. Zaprešić dočekuje drugoplasirani Medveščak 1958. Pobjedi li, imat će velikih četiri ili pet bodova prednosti nad drugoplasiranim, uz utakmicu manje, što je prilika koja se ne propušta. Kandit gostuje kod Grmoščice, Fortuna u Bjelovaru, dok je Osijek protiv Velebita odigrao ranije (8-0).
Vodeći dvojac kod žena gostuje. Zabokyju će biti kud i kamo teže, jer osim pobjede moraju loviti i poene, što u Poreču neće biti nimalo lako.
Derbi drugoligaškog začelja igra se u Požegi. Brođani su se sa 7 uzastopnih poraza doveli u nezavidnu situacije, a ni 10. mjesto ne garantira opstanak. Osječki Željezničar ima prigodu približiti se belišćanskom imenjaku barem na koji dan, obzirom da će Monte-mont gostovati u Belišću u utorak.
Kod žena neočekivani poraz Đakova prošle subote pojačao je izglede Varaždinkama, koje će zbog prvenstva RH za tandeme, u Koprivnici gostovati u subotu.
Veliki derbi igra se u Donjem Miholjcu. Zbog odgođenih utakmica domaćin je tek treći na tablici, ali ima bolji skor od vodećeg Zrinskog.

U nedjelju državno prvenstvo imaju tandemi U-23. Juniorke igraju u Koprivnici, a juniori na Pampasu.

Vikend