gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
Večeras žrijeb gradske lige
Žrijeb osječke gradske lige održat će se večeras na kuglani Pampas, sa početkom u 18 sati. Žrijebat će se startni brojevi za 10 ekipa prijavljenih za narodni način, te grupe i startni brojevi za 22 ekipe prijavljene za 4x120 hitaca.

U narodnom načinu igra se liga jednostruki bod sistem, ukupno 9. kola. šest prvoplasiranih ekipa plasirat će se u finale, koje je na programu 7. lipnja u 19:30 sati.
U 4x120 ekipe će biti podijeljene u 3 grupe, igra se liga jednostruki bod sistem, nakon koje će po dvije prvoplasirane ekipe iz svake grupe igrati finale, koje je na programu 7. lipnja od 15 sati. Ukoliko u finale uđu Kandit i Osijek, a u međuvremenu ostvare plasman u polufinale kupa RH, finale će se odigrati dan ranije.
Novina u ovoj sezoni je da u narodnom načinu nema ograničenja glede nastupa  igrača za pojedine ekipe, dok u 4x120 ostaje ograničenje da za kuglačke klubove ne mogu nastupati aktivni igrači iz drugih klubova, dok za rekreativne ekipe mogu na jednoj utakmici nastupiti 2 registrirana igrača, bez obzira da li je njihov klub uključen u natjecanje.
Novost je i to da ekipe iz nižeg ranga natjecanja u susretu sa ekipom iz višeg ranga, ako to žele, imaju imaju pravo domaćinstva, a što navode u prijavi za natjecanje (samo u ligi 4x120).
U ligi godinama sudjeluju i ekipe izvan Osijeka (Belišće, Čeminac) pa tako ove sezone po prvi puta sudjeluje i jedna ekipa iz Vukovara, KK Vodovod GV.

Gradska liga


M. Liović

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!