U Mađarsku po 3 poena i 11 setova
 U-14 kadeti ekipno 2011.
 Konikom brani naslov u Novskoj
U subotu slijede uzvratne utakmice 1. kola Lige prvaka, u kojima sva tri hrvatska brane prednost iz prve utakmice. Konikom Osijek i Zadar ostvarili su u prvim utakmicama gotovo identičan rezultat, minimalnu pobjedu sa izgubljenih 10,5 odnosno 11 setova. Stoga ih u Zalaegerszegu i Bambergu očekuje izuzetno težak posao. Zaprešiću bi trebalo biti lakše, nakon beogradske 6-2 pobjede, ali nipošto ne smiju podcijeniti protivnika.
U preostalim uzvratnim susretima 1. kola ne bi trebalo biti neizvjesnosti, jer su klubovi ostvarili visoke domaće pobjede odnosno slavili u gostima (talijanski Neumarkt) u prvim susretima.

Ekipno prvenstvo RH U-14 igra se u nedjelju, kadetkinje u Ogulinu, a kadeti u Novskoj.

Što se lokalnih natjecanja tiče, juniori i juniorke regije Istok bore se za mjesta koje vode na državno prvenstvo . Natjecanje je na programu u subotu i nedjelju, na kuglani "Pampas" u Osijeku.

Seniori, njih 60, igraju pojedinačno županijsko prvenstvo u Belišću i Đakovu, gdje traže prolaz (24) u osječko finale (utorak), nakon kojeg će 14 najboljih na pojedinačno regije. Za sada vodi Igor Šarkezi.