gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
Tromeč Split - Osijek za kraj
Uprkos preporuci da se ne putuje prema Dalmaciji i obratno, tri kombija će vjerojatno na put. U posljednjem kolu kuglačice Osijeka 97 gostuju kod Splita, kuglači Osijeka kod Mertojaka, dok splitski Poštar dolazi u goste Kanditu. Kod muškaraca se sve zna, nositelji trofeja kao i novi b-ligaši. Kod žena Istra se može još domoći drugog mjesta, koje trenutno drži Admiral i kojemu u goste dolaze prvakinje. U drugu ligu će Vrbovsko i po svemu sudeći Osječanke. ENDI-Tekstilac ima bod više i domaću utakmicu protiv Vrbovskog, dok Osječanke gostuju u Splitu, odakle su bod(ove) odnosile samo tri prvoplasirane ekipe.

U Đakovu Fortuna i osječki Željezničar igraju ključnu utakmicu glede opstanka. Osječanima igra samo pobjeda, a u tom slučaju iz lige može ispasti i Zabok. Trebaće paziti na svaki poen.
Zrinski Pivovara i Monte-mont u direktnom duelu odlučuju o drugom mjestu, s tim da u slučaju poraza monte-montovci mogu ostati i bez trećega, ukoliko belišćanski Željezničar pobjedi Donje Andrijevce u Đakovu.
Prvakinje Đakovčanke gostuju u Novoj Gradiški, gdje su u prigodi domaćinima uzvratiti za sinoćnji poraz u kupu.
Večeras se igra gradski derbi na Pampasu, gdje kod Tramvaja gostuje HT. Osvajanjem jednog boda gosti bi mogli promovirati prvaka, mlade kuglače Osijeka II, koji u subotu dočekuju Vukovarce.

VIKEND   Plakat  1   2   3   4


M. Liović

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!