gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
Tko će godinu završiti na vrhu?
 KK Konikom na tri fronte
 Borba za gradski i ligaški primat te proljeće u Europi
Konikom je ove sezone na Pampasu vrlo siguran i uvjerljiv, tako da mu gostovanje kod Kandita ne bi trebalo predstavljati problem. A da bi zasjeo na vrh potrebna mu je pomoć Zanatlije, koji je posljednju pobjedu ostvario prije gotovo mjesec i pol dana.
U posljednjih 7 sezona Zadar niti nednom nije doživio više od 2 jesenska poraza. Sigurno je da će protiv Grmoščice nastojati sačuvati tradiciju. Novska je u prigodi da se pobjedom protiv Trilja odmakne sa prvoligaškog začelja.

Osječki Željezničar će sigurno završiti kao drugoligaški lider u polusezoni. Sa samo jednim porazom, protiv Silosa u Đakovu , gdje se u subotu igra gradski derbi.

Drugoligašice su već drugi tjedan na zasluženom odmoru, odrađuju se samo zaostaci, a posljednji je na programu u nedjelju u Koprivnici, gdje kod Podravke II gostuje Obrtnik iz Slavonskog Broda.

Trećeligaški derbi igra se u Požegi, gdje je domaći Obrtnik u prigodi da pobjedom protiv Slavonca osigura jesenski naslov, obzirom da mu predstoji još i zaostali susret na Pampasu (16.12. u 19 h), protiv Tramvaja , kluba koji slijedeći tjedan slavi 60.-i rođendan.

A upravo danas (02.12.) rođendan slavi i grad Osijek . U proslavu se uključuju i kuglači, prigodnim turnirom u nedjelju , 04.12.

Nakon ligaških natjecanja slijede pojedinačna. Županijsko seniora ,  regionalno seniora (Pakrac-Osijek), seniorki (Osijek-Đakovo), juniora i juniorki (Osijek). Konačni cilj je izboriti se za nastup na državnom prvenstvu, juniori 17.-18.12.  (Slavonski Brod), a seniori 06.-08.01.2012.

U međuvremenu se igraju i uzvratne utakmice 1. kola Lige prvaka (10.12.), a bit će i nagradnih turnira. Najatraktivniji je svakako onaj u obližnjem Vrbasu , gdje zagarantiran nastup u finalu ima Mario Mušanić. Problem može predstavljati termin, koji se poklapa sa završnicom pojedinačnog prvenstva Hrvatske. 

VIKEND

M. Liović

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!