gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
Spušta se zavjesa
Slijedi nam posljednji ovosezonski ligaški vikend, sa puno nepoznanica. Jedino je u 1. HL muškaraca praktički sve jasno. Znaju se tri prvoplasirana kluba i dva koja ispadaju. Teoretski, Kanditu za opstanak treba čudo u Zaprešiću, gdje domaćini još ne znaju za poraz i gdje su padali i najveći europski velikani.
U 1. HL žena Istra i Split u direktnom duelu odlučuju tko će na NBC pokal. Tko će uz Sisciu u 2. HL? Jedino ENDI-Tekstilac nema pravo na poraz (gostuje u Đakovu), koji ga sigurno vodi u 2. HL. Ostali kandidati (Podravka, Rijeka, Đakovo) mogu preživjeti i uz poraz.
U 1.B sjever četiri su kandidata za naslov. Jedino je Novska domaćin i za očekivati je da će pobjediti Fortunu, što automatski eliminira Lepoglavu i Podravku, pa preostaje još samo čakovečki Željezničar, koji gostuje kod Đurđenovca.
Zrinski ulazi u posljednje kolo sa poenom prednosti ispred Novih nada i boljim omjerom u međusobnim susretima. Ali u tom posljednjem kolu gostuju u Virovitici, dok Nove nade igraju gradski derbi sa Obrtnikom. Pitanje opstanka u 2. HL može riješiti Slavonac iz Bukovlja, očuvanjem statusa b-ligaša.
Drugoligašice su završile prošlog vikenda, ovoga kreću kvalifikacije za popunu 1. HL. Karlovac dočekuje Varaždin dok su Osječanke slobodne.
Večeras u Donjem Miholjcu domaćini dočekuju Tramvaj. U slučaju pobjede privremeno će zasjesti na prvu poziciju i čekati vijesti iz Belišća, gdje u nedjelju predvečer HT gostuje kod Našica.

Kup Regije istok ulazi u završnicu, igraju se polufinalni susreti. U subotu u Slavonskom Brodu kuglačice Obrtnika dočekuju imenjakinje iz Nove Gradiške. Pobjednice iz toga susreta ugostit će Pitomaču u finalnom susretu iduće subote.
Polufinale muškaraca u nedjelju igraju osječki Željezničar i Monte-mont, dok u srijedu igraju požeške Nove nade i Obrtnik. Finale je iduće subote u Požegi.

1.M    1.Ž    1.B sjever    2.M    2.Ž - kvalifikacije    3.OS   Kup M Ž   Shema M Ž

VIKEND      Donji Miholjac-Tramvaj

M. Liović

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!