gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
Slijedi završnica, derbi u Zaprešiću
Dva su kola do kraja u svim ligama. U većini liga pitanje prvaka je riješeno ili je u sferi teorije. Kada je o opstanku riječ postoji jedna nepoznanica kod prvoligašica, a koja će se najvjerojatnije riješiti tek u posljednjem kolu.
U Zaprešiću domaćinu treba bod u derbiju protiv Grmoščice da potvrdi naslov, koji ipak ne dolazi u pitanje obzirom da u posljednjem kolu gostuju kod posljednje plasirane Rijeke.
Upravo ta Rijeka gostuje sutra u Osijeku, kod istoimenog domaćina, dok Kandit gostuje kod Velebita u Otočcu.
Kuglačice Mlake dočekuju ENDI-Tekstilac. Sve osim pobjede domaćih kuglačica bilo bi veliko iznenađenje, a to znači i proslavu naslova prvakinja. Kuglačice Endija više će osluškivati vijesti iz Vrbovskog, gdje domaćim kuglačicama pobjeda protiv Podravke produžuje nadu u opstanak, koji mogu izboriti u posljednjem kolu baš protiv ENDI-Tekstilca u Zagrebu. U tom slučaju račune im mogu pomrsiti samo kuglačice Osijeka 97, sa dvije pobjede, protiv Rijeke u subotu kod kuće i u posljednjem kolu u Splitu. A to je već neki SF...
Medveščakovci se trijumfalno vraćaju u prvoligaško društvo. U subotu gostuju u Osijeku, gdje su domaćinu bodovi neophodni za opstanak.
Slavonac iz Bukovlja novi je B-ligaš. Opstanak nekih klubova u drugoligaškom društvu ovisit će o rezultatima b-ligaša.
Kuglačice Đakova davno su osigurale prvo mjesto i kvalifikacije za popunu 1. HL.
Naslov u 3. HL se smiješi i mladim kuglačima Osijeka II. Tramvajci teoretski mogu do naslova, ali su osigurali jedan pehar. Derbi za treće mjesto igraju HT i Darda.

1.HL M    1.HL Ž     1.B HL S    2.HL M    2.HL Ž   3.HL OS   Vikend

Plakati  1   2   3       KK Osijek     ŽKK Osijek 97

M. Liović

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!