gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
Slavonski derbi na Pampasu
 Davor Štor i Darko Jozipović
 Pakrac gostuje na kod devetke Pampasu
Vodeći prvoligaški kvartet igra domaće utakmice, u kojima Medveščak 1958. i Zadar ne bi trebali imati problema protiv Novske i Kandita, dok bi Konikom trebao biti oprezan, zbog dobrog nastupa Zanatlije prije mjesec dana protiv Kandita. Susret Zaprešića i Grmoščice mogao bi se proglasiti derbijem kola.

Vodeći drugoligaški kvartet gostuje. Nakon 4 uzastopna poraza Monte-mont se doveo u nezavidnu situaciju da u nedjeljnoj matineji igra derbi začelja, protiv probuđene Uljare.
Za nedjelju je prebačen i derbi posljednjeg kola 2. HL žena, u kojem Mladost dočekuje Koprivnicu (14,30). Promijenjen je i termin gostovanja Osijeka 97 u Slavonskom Brodu. Utakmica je na programu već u petak, 18.11.2011. u 17 sati. Đakovo gostuje kod Pitomače, dok se u Koprivnici sastaju Podravka II i Obrtnik iz Nove Gradiške. Radi se o utakmicama 1. kola, koje je zbog usklađivanja rasporeda sa 1. HL pomjereno na kraj prvog dijela prvenstva. 
Večeras u Novoj Gradiški zaostatak odrađuju domaći Obrtnik i Našice (17,30), kao uvertiru u 10. trećeligaško kolo. U kojem će Našičani igrati ponovo protiv Obrtnika, ali ovaj puta požeškog, i to na "domaćoj" kuglani u Đurđenovcu.
Četvrtoligaši će igrati samo jednu utakmicu, Kolonija gostuje u Vinkovačkoj. Zanatlija II i Brod igraju u utorak dok je INA-Konikom II odgođeno.
U nedjelju u 13 igra se zaostala utakmica Lige mladih, Kandit Premijer gostuje kod Zanatlije.

VIKEND   


M. Liović

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!