gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
Slavoncima pun plijen?
 Konikom-Zaprešić
 Detalj sa lanjske utakmice
Konikom dočekuje Zaprešića, Zanatlija Rijeku, a Kandit gostuje kod Trilja. Trebao bi to biti bodovno bogati vikend za slavonske prvoligaše. U Zagrebu se igra nekada veliki derbi, Medveščak 1958. - Grmoščica. U nedjelju će od 13 sati zaostatke odrađivati Grmoščica-Poštar i Split-Mlaka.

 Vodeći drugoligaš osječki Željezničar ne igra baš sjajno kao u jesenskom dijelu prvenstva. U subotu gostuje kod HT-a, kojemu su bodovi jednako važni kao i lideru.
Vodeće Đakovčanke gostuju u Pakracu, a Koprivnica u Varaždinu. U nedjelju od 12,30 zaostatak odrađuju Mladost i Varteks.
Dva derbija igraju trećeligaši. Vrijednosnice protiv Croatie igraju možda i odlučujući meč za drugo mjesto, dok Našice i Tramvaj igraju derbi začelja. Poraženi iz tih susreta najvjerojatnije ispadaju iz trke.
Od četvrtligaša igraju samo Zanatlija II i Đurđenovac, utakmicu 19. kola u ranijem terminu.
Nastavlja se i Liga mladih, a večeras od 20 sati jedan od zaostataka odrađuju Kandit Premijer i Konikom I.

Vikend

U tijeku su pripreme za skori početak natjecanja u osječkoj gradskoj ligi. U tom smislu pozivaju se predstavnici zainteresiranih ekipa da sudjeluju u raspravi oko novog načina odigravanja, koja će se održati u utorak, 13.03.2012. na kuglani "Pampas", sa početkom u 18 sati.


M. Liović

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!