Sarajevo, Zadar, Zagreb, Prag
 Dario Radoš

Selekcije U-18 putuju prema Sarajevu, seniori u Zadar na završni glanc. Veterani igraju državno u Zagrebu, a poneki će i na europsko okupljanje u Prag. U desnom stupcu postavljen je direktan link za praćenje zbivanja u Sarajevu u naredna dva tjedna. Na Pampasu je danas prvenstvo srednjih škola.
Otvorenje IX. SP-a reprezentacija U-18 predviđeno je u subotu u 19 sati. Medalje će se dijeliti svakodnevno, počev od ekipnih preko tandema, mix-tandema i sprinta, do završnih pojedinačnih i kombinacijskih. Prije dve godine u Dettenheimu je bila prava žetva... U delegaciji Hrvatske ponovo je trener Zdenko Sušac, te mladi "konikomovac" Dario Radoš.
Seniori će u Sarajevo za tjedan dana, a prije toga radni vikend provest će u Zadru.
Državno prvenstvo veterani će odraditi u Zagrebu. Nažalost, ne i svi zainteresirani. Vlado Hrkač i dečki iz Vrijednosnica odlučili su se za europski Masters u Pragu .

Na Pampasu će kugle i čunjevi mirovati, ali samo preko vikenda. Danas prije podne održava se prvenstvo srednjih škola, a slijedeći tjedan osnovnih i fakulteta.

Danas završava treći tjedan gradske lige. U 4x120 samo su 4 ekipe do sada neporažene, isto toliko i u narodnom načinu .