gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
Revija reprezentativaca na Pampasu
 KK Konikom 2011-2012
 Pred teškim iskušenjem
Subotnji susret 1. kola Lige prvaka između Konikom Osijeka i Zalaegerszega trebao bi biti praznik za oči, za sve ljubitelje kuglanja koji budu nazočili ovom susretu. Konikom u svojim redovima ima pet seniorskih reprezentativaca te dvojicu mladih, Tomića (U-23) i Radoša (U-18). A kod gostiju sve sami reprezentativci.
Pet mađarskih i jedan rumunjski reprezentativac te četiri mlada (U-23), čine ekipu koja je u posljednjih 5 godina jednom osvojila Ligu prvaka i 2 puta Europa pokal, te još po dva puta igrala završnicu Welt pokala i Lige prvaka.
Četvorka Boanta, Farkas, T. Kiss i Nemes je sudjelovala u osvajanju naslova vice-prvaka svijeta u Sarajevu , prije 6 mjeseci, a poklekla je tek u posljednjem setu protiv Srbije. 
Konikom je u pet domaćih prvenstvenih utakmica postigao isto toliko uvjerljivih pobjeda, uz samo 3 izgubljena poena. Protiv ovakove ekipe svaka pobjeda je dobrodošla, uz povoljnu set razliku.

Drugo i trećeligaši igraju utakmice "preskočenog" 4. kola, gdje pažnju plijene gradski derbiji u Belišću i nedjeljna matineja na Pampasu (Monte-mont - Devetka).
Kuglačice Osijeka 97 u Virovitici hvataju priključak za vodećim dvojcem.

Osječki gradski derbi 4. lige igra se već večeras (četvrtak), MK Slavonija dočekuje Konikom II u 18,30 sati.

Osim utakmica Lige prvaka , gdje od hrvatskih predstavnika Zadar dočekuje Bamberga, a Zaprešić gostuje u Beogradu, u Rijeci i Ozlju kategorija U-18 odrađuje zaostatak iz prošle sezone. A u Rijeci zaostatak odrađuju i MKK Rijeka i Trilj, odgođenu utakmicu iz 9. kola 1. HL M.

Vikend                               LP NBC

 

M. Liović
PRIVITCI:
Plakat

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!