gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
Produženi vikend
 KK Pakrac
 Protiv prvoligaškog lidera u kupu
Predstoji nam produženi vikend, koji počinje već u četvrtak, a završava u utorak, utakmicama kupa Regije Istok. Središnji događaj svakako je uzvratni susret 2. kola Lige prvaka, u kojem će Zaprešić pokušati pobjediti austrijski BSV Voith najmanje 5-3 i 13,5-10,5 u setovima, te na taj način osigurati završnicu koja se igra u Celju, 31.03.-01.04.2012.

 Završni turnir Lige prvaka osigurali su Podbrezova i Zerbst kod muškaraca te Lanteks Celje i vjerojatno Bamberg kod žena. Zaprešiću za prolaz treba najmanje 5 poena i 13,5 setova.

U Velikoj Gorici i Zaprešiću odigrava se parovno prvenstvo kadeta i kadetkinja (U-14).
Prvoligaši igraju zaostale utakmice 14. kola, osim Konikoma i Trilja, koji su svoju utakmicu odigrali  ranije (8-0). Još nije određen termin utakmice Zanatlija-Zaprešić.
Prvoligašice igraju u subotu zaostale utakmice 12. kola, osim Graditelj Zaprešić - Zagreb , koja je odigrana ranije, te Podravka - Mlaka, koja je na programu u nedjelju od 14,30.

Igraju se utakmice 1. kola kupa Regije Istok. Već sutra (četvrtak) nastupaju prvoligaši, Konikom Osijek u Pakracu (16 sati), dok Kandit Premijer "gostuje" kod HT-a (19 sati).
Na Pampasu gostuje i Zanatlija, kod Devetke. Zanimljivo će biti i na "HŽ"-u, gdje se sastaju dvije prvoplasirane drugoligaške ekipe. Posljednju kup utakmicu igraju Vrijednosnice i Uljara, u utorak od 19 sati.

Zaostatke odrađuju drugoligašice i trećeligaši. Derbi u Koprivnici je, zbog prvoligašica, pomjeren na 11 sati. 

Vikend


M. Liović

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!