Posljednji kuglački vikend u 2011.
 KK Tramvaj
 Čekaju lidera u petak
Predstoji nam posljednji kuglački vikend u 2011. godini. Juniori i juniorke bore se za naslove državnih prvaka, dok seniori i seniorke regije love kvote za plasman na državno pojedinačno, koje je na programu za tri tjedna.

Pojedinačno prvenstvo RH juniora i juniorki odigrava se u Slavonskom Brodu. Dobit ćemo nove državne prvake, jer su lanjski (Matija Mance i Ines Maričić) definitivno prešli u seniore.
Matko Bulka brani naslov regionalnog prvaka, na prvenstvu koje se odigrava u Pakracu i Osijeku . Čak 11 mjesta je rezervirano za kuglače s "istoka" za nastup na državnom prvenstvu , dok su za kuglačice , koje nastupaju u Osijeku i Đakovu, predviđena samo 3 mjesta.
Zaostatak iz 5. kola odrađuju trećeligaši. 60-godišnji fenjeraš "Tramvaj" u petak ugošćuje lidera iz Požege. Vrijeme je kolinja i priprema za predstojeće blagdane pa iako je Obrtnik izraziti favorit, sve je moguće.
Bez sumnje da će susret pratiti kuglači Vrijednosnica, predvođeni Vladom Hrkačem, koji će u narednom periodu vjerojatno biti najaktivniji kuglač, obzirom da se u bližoj i daljoj okolici igra održava nekoliko turnira. Prvi se prijavio i za osječku manifestaciju "Očevi i sinovi" , koja je na programu u petak, 23. prosinca.

Turniri:   Ozalj      Slavonski Brod    Vrbas     Bečej      Ruše

VIKEND