Osječki prvoligaši polovično
 Matija Tutnjević
 Najbolji u Novskoj
Osijek je pobjedio u Novskoj, Kandit remizirao protiv Grmoščice, dok su kuglačice Osijeka 97 teško poražene u Koprivnici.
Mladi Matija Tutnjević ponovo je bio najbolji u redovima Osijeka, što je ovaj puta bilo dovoljno da kuglači Osijeka steknu prednost u čunjevima, koju su iskusni Mario Liović i Mario Mušanić održali do kraja utakmice, uz osvojeni potrebni treći igrački poen.
Kandit je drugi bod ispustio u posljednjem setu, točnije u posljednjem čišćenju, koje su gosti iz Zagreba dobili za 20 čunjeva.
Osječanke su teško poražene u Koprivnici, iako sam početak susreta nije tako sugerirao. Nakon nespretno izgubljenih prvih setova, Osječanke su se raspale. A susret su završile i sa 5 igračica, jer je zbog zdravstvenih problema Tanja Tokić odustala od nastupa nakon 50.-og hica, a pričuvnih igračica nisu imali (također iz zdravstvenih razloga).

Kod B-ligaša slavili su Fortuna i Željezničar, dok je Đurđenovac izgubio od prvog favorita prvenstva, zagrebačkog Medveščaka 1958.

1. HL M      1. HL Ž     1. HL sjever