Osječani u Zagrebu za produženje nade
Kuglači Osijeka gostuju u subotu kod Medveščaka 1958., u lovu na barem bod nade za mogućnost opstanka. U isto vrijeme (15 h) na Grmoščici Kandit gostuje kod Obrtnik Torbara u lovu na 2 boda, za održavanje koraka s Novskom glede povratka u 1. HL. Kuglačice Osijeka 97 putuju na izlet u Rijeku kod neprikosnovene Mlake. Svaki osvojeni set biće dobrodošao. Đakovčanke, koje još samo teoretski mogu osigurati opstanak, dočekuju Rijeku.
Nove nade ponovo gostuju kod Zanatlije, nakon što su sinoć na setove izborili polufinale kupa Regije Istok. Trećeligaški derbi igra se u subotu u 13 h na kuglani HŽ u Osijeku, gdje domaći HT ugošćuje vodeću Slatinu. Utakmicu će sa zanimanjem pratiti kuglači drugoplasiranog Tramvaja, koji večeras igraju sa Dardom (Pampas, 19 h).
U nedjelju se na Pampasu održava parovno prvenstvo Regije Istok za muškarce. Nastupa 16 parova, a najboljih 5 putuje za dva tjetna na državno u Zaprešić.

Vikend      Kup RI     Parovi RI M