Očevi i sinovi, po četvrti puta
 Očevi i sinovi 2010

U petak, 23. prosinca, na kuglani "Pampas" održat će se, četvrti po redu, kuglački susret "Očevi i sinovi".

Ovaj puta igrat će se disciplina tandem-sprint, na ispadanje. Prvi puta će roditelj i dijete biti na istoj strani, u istoj ekipi. Obzirom na veliki broj zainteresiranih obavljat će se provjera očinstva, kako ne bi bilo švercanja. Zasebna, neutralna komisija obavit će vizualnu identifikaciju, provjeriti papire (rodni list) i usporediti karaktere prijavljenog roditelja i djeteta, a ako bude potrebno uzeti bris sluznice usne šupljine (prije jela) i poslati na DNA analizu. Na koncu, sa 200 kn kotizacije sve prolazi.
Prijave se primaju do utorka, 20. prosinca, a javni žrijeb obavit će se u srijedu, 21. prosinca, na tajnoj lokaciji.
Tri prvoplasirana tandema nagradit će se medaljama, a pobjednici imaju pravo na prvi zalogaj na večeri koja slijedi nakon natjecanja (spominje se neki janko, rolana prasetina, kumpiri....).
Prijave prima Milan Tutnjević - Tuto, na telefon 091-517-8599 ili mail

milan.tutnjevic@inet.hr