gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
Muše brani naslov, tko će naslijediti Ines?
Sutra u Rijeci kreće završnica pojedinačnog prvenstva. Kod žena nema one najbolje (Ines Maričić), što ne znači da neće biti kvalitetnih i zanimljivih mečeva. Tu su Porečanke i Riječanke te Zagrepčanke, koje predvodi prvakinja iz 2015. Ana Bacan. Zanimljivost kod muškaraca je da nema izrazitog favorita. Igra se na neutralnoj kuglani, a činjenice da su o plasmanu u završnicu odlučivali promašaji, da su visoke rezultate donosile lude serije devetki u jednom setu i da je završnicu jedva izborio devetorostruki prvak Branko Bogdanović, govori da neće biti lakih mečeva i da sitnice mogu odlučivati o prolascima. U konačnici bi mogla odlučivati i tjelesna pripremljenost, jer poneki će odigrati 4 nastupa u manje od 24 sata.
Shema Ž           Shema M        Prvaci Hrvatske                      VIKEND


Igraju se i posljednja kola u regionalnim ligama. Donjogradski derbi već nekoliko sezona se igra na drugom dijelu Osijeka. Većina igrača oba kluba više nije u cvijetu mladosti, ali želja za pobjedom u derbiju ne jenjava.
Derbi kod žena igra se u Đakovu, a polu sezonu zatvaraju u nedjelju Osječanke i Virovitičanke.
Vodeći trećeligaš Belišće ugošćuje mlade Osječane dok prvi pratitelji Darda i Slatina gostuju u Virovitici i Pitomači.

Nakon ovog kola slijedi pauza, sve do 7. siječnja 2017. godine, kada s drugim dijelom prvenstva startaju prvoligaši, drugoligašice i trećeligaši.

A do tada, svi putevi vode na Pampas, 30. prosinca, na Obiteljski turnir

M. Liović

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!