gdje sam: POÄŒETNA

Jadransko osiguranje
Ligaška sezona za zaborav
 KK Belišće
 Prvaci 2. HL.
Završena je vjerojatno najneobičnija kuglačka ligaška sezona. Sezona koja je zbog poznate situacije naprasno prekinuta, pa nakon 3 mjeseca nastavljena u najvišim rangovima i ubrzano dovršena. Sezona koja je djelomično spašena dobrim rezultatima u pojedinačnoj i parovnoj konkurenciji.
KK Osijek i ŽKK Đakovo ispali su iz prvoligaške konkurencije, iako su u praktički istim sastavima prethodnu sezonu korektno odradili. U startu je nešto krenulo loše, nizbrdo, i nažalost nezaustavljivo. Kuglačice Osijeka 97 odradile su vrlo dobru sezonu i zadržale prvoligaški status, kao jedini županijski predstavnik u narednoj sezoni.
Kanditu nije uspjelo vratiti se u prvoligaško društvo. Dva nes(p)retna poraza kod Fortune i Podravke iskoristila je Novska za povratak u staro društvo. Ponovo ćemo gledati osječki gradski derbi, ali ovaj puta u B-ligi.
Jedini pravi rezultatski uspjeh ostvarili su kuglači BelišÄ‡a, koji su osvajanjem prvog mjesta u 2. HL ostvarili i plasman u 1.B ligu.
Svijetli ovosezonski trenuci su svakako osvajanje 2. mjesta na pojedinačnom prvenstvu RH Maria Mušanića i najsvježiji uspjeh, prvo mjesto na parovnom prvenstvu RH   Maria Liovića i Maria Mušanića.
I šećer dolazi na kraju. Pri završetku je montaža nove kuglane u ĐurÄ‘enovcu. A vrlo lako je moguć do početka prvenstva i isti scenarij u Donjem Miholjcu.


1.HL M     1.HL Ž     1.B HL S     2.HL M     2.HL Ž    3.HL OS     3.HL PŽ     4.HL PŽ

Sastav liga u sezoni 2020.-2021.

M. Liović

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!