Kreću pojedinačna natjecanja
 Prvoplasirani 2011.

Ligaška natjecanja su uglavnom privedena kraju prvog dijela, a predstojećih 40-ak dana iskoristit će se, osim za blagdanske užitke, i za odigravanje pojedinačnih prvenstava, kao i za sudjelovanje na turnirima, memorijalima...
Pojedinačno prvenstvo županije je prvi kvalifikacijski korak prema završnici pojedinačnog prvenstva RH. Sutra u Đakovu i u srijedu u Belišću nastupaju igrači Konikoma (zbog subotnjeg nastupa u Ligi prvaka ), kao i juniori prijavljeni za regionalno prvenstvo , koje se u subotu i nedjelju igra na Pampasu.
Najbolji iz dva nastupa (24), tradicionalno igraju i treći, finalni nastup, u utorak na kuglani Pampas. Najboljih 14 nastupit će 17. i 18.12. na pojedinačnom prvenstvu Regije Istok (Pakrac-Osijek). U isto vrijeme igrat će i seniorke (Osijek-Đakovo).
Juniorke i juniori bore se za 3 odnosno 9 mjesta koja vode na državno prvenstvo , 17. i 18.12. u Slavonskom Brodu.
Najavljuju se i turniri, Vrbas u Srbiji, Ruše u Sloveniji. U Slavonskom Brodu će se igrati Memorijalni turnir Ivo Klarić .
A u Đakovu, u četvrtak, utakmica sjećanja na Gricka . Da, prošlo je već godinu dana. Bivši Grickovi suigrači, đakovački i osječki, odigrat će prigodnu utakmicu. Nastupit će i njegovi "sinovci" iz 93.-94., Brna i Mario.

Upravo su stigli rasporedi ekipnog prvenstva RH za kadete i kadetkinje .