gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
Kreće završnica
 KK Osijek U-18
 U nedjelju brane naslov
Ligaška natjecanja ulaze u završnu fazu. Više nema pauza, a niti vremena i mogućnosti za eventualne popravke. Najzanimljivije je u 1. ligi muškaraca, gdje Mertojak kreće u obranu boda prednosti pred Zaprešićem. Prva obrana je sutra na Grmoščici, preostaju još dvije u Osijeku.
Kandit putuje na izlet u Zaprešić, Osijek dočekuje Čakovčane . Velebit bježi iz opasne zone, jer je već ranije pobjedio Poštara. Ženski derbi je u Rijeci, gdje vodeća Mlaka dočekuje Admiral.
U B-ligi Novska sigurno korača ka povratku u prvoligaško društvo. Županijski derbi u Belišću igraju domaći Željezničar i đakovačka Fortuna. Isti protivnici sastaju se i u polufinalu kupa Regije Istok , pa će se prije početka prvenstvene utakmice žrijebom odrediti domaćin tog polufinala.
Kod drugoligaša vodi Đurđenovac, ali opasno im prijeti Slavonac , također polufinalist kupa (NOVO: Zrinski Pivovara-Slavonac odgođeno). Kod žena derbi susret je u Đakovu, gdje istoimeni domaćin dočekuje Osječanke . Pobjeda domaćih otvara zanimljivu završnicu u koju se uključuju i Brođanke. Izbjegnu li Osječanke poraz, naslov bi mogle osigurati već u nedjelju, kada od 17 sati u unaprijed dogovorenom terminu igraju utakmicu posljednjeg kola protiv Slobode-Tvin .
Zanimljivo je i u 3. HL, gdje tri kluba kandidiraju za prvo mjesto. A upravo će trenutno vodeća Darda biti na najvećem iskušenju, jer gostuje na Pampasu kod mladih igrača Osijeka. A njih u nedjelju očekuje obrana naslova prvaka Hrvatske u kategoriji U-18. Prvenstvo se igra na Pampasu, sa početkom od 10 sati.  


Vikend       U-18         1. HL M     1. HL Ž      1. B     2. HL M     2. HL Ž      3. HL

M. Liović

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!