gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
Kolo derbija
Pretposljednje ligaško kolo donosi nekoliko derbi susreta, što aktualnih, što retro, u svakom slučaju zanimljiva subota je pred nama.
Zaprešić je novi (stari) prvak, a da li će to ostvariti neokrznut saznat ćemo poslije splitskog sureta protiv viceprvaka Mertojaka. Nekadašnji pobjednici Svjetskog kupa sastaju se u Zagrebu i Osijeku. Grmoščica, sa osiguranim trećim mjestom, čeka Medveščaka, čiji je opstanak ugrožen samo teoretski. Kanditu pobjeda protiv Zadra dobit će na vrijednosti samo u slučaju pobjede Poštara kod Velebita, jer teško je očekivati čudo u posljednjem kolu u Zaprešiću. Osijek u Bjelovaru lovi četvrtu poziciju.
Kod žena tri susreta plijene pažnju. Od toga dva se igraju u isto vrijeme na kuglani "Grmoščica". Na stazama 1 do 4 ENDI-Tekstilac i Rijeka igraju za opstanak, a od 5 do 8 Admiral i Istra za drugo mjesto. Pobjeda ENDI-ja značila bi i siguran opstanak za Đakovo, koje gostuje u Splitu. Ugrožena je i Podravka, koja gostuje kod već otpisane Siscie.
Kod B-ligaša trećina lige se bori za vrh, a trećina za opstanak.
Drugoligaški derbi u Požegi igraju Nove nade i Belišće, koji su dugo vodili mrtvu trku za prvo mjesto, u koju se na kraju, sa 5 pobjeda i jednim neriješenim rezultatom u posljednjih 6 kola, uključio Zrinski.
Drugoligašice igraju posljednje kolo, u koje Osječanke ulaze sa neznatnom prednošću pred Brođankama, ali i sa puno težom utakmicom (gostovanje u Novoj Gradiški) od one koja očekuje Obrtnika (domaćini Pitomači).
Trećeligaški derbi igraju HT i Donji Miholjac.
Vikend večeras otvaraju Vodovod GV-Darda i Tramvaj-Pitomača .

VIKEND   

M. Liović

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!