gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
Dvostruki sraz Osječana i Splićana
 KK Osijek 2016-2017
 
Najugodnije iznenađenje dosadašnjeg dijela prvenstva 1. HL muškaraca, splitski Poštar, gostuje danas na Pampasu. Želi li zadržati priključak s vodećima Osijek danas ne smije kiksati. Utakmica počinej u 16 sati. Kandit sutra gostuje kod Mertojaka, jedine ekipe koja je porazila poštarovce, i koja je u ovom trenutku možda i najveći kandidat za osvajanje naslova prvaka.
U 1.B ligi zanimljivo bi moglo biti u Virovitici, gdje gostuje vodeća i neporažena Novska.
Kod drugoligaša dvije utakmice privlače pažnju. Derbi u Slavonskom Brodu igraju drugoplasirani Slavonac i trećeplasirani Donji Andrijevci, dok vodeći Đurđenovac ponovo stiže na Pampas, ovaj puta kod Zrinski Pivovare.
Kako je sinoć odigrana prva utakmica drugoligašica, u kojoj je Đakovo slavilo protiv Osječanki, jedina preostala utakmica je ona u Slavonskom Brodu, gdje gostuju kuglačice Pitomače.
Čak tri trećeligaške utakmice igraju se u subotu u Osijeku. Neporaženo Belišće gostuje kod Tramvaja, koji je dosta neuvjerljivo startao u novu sezonu. Vodeća Orahovica gostuje po prvi puta u Vukovaru, gdje domaći kuglači još uvijek stječu iskustvo u svojoj prvoj sezoni.
U nedjelju na Pampasu od 11 sati 8 tandema mlađih juniora borit će se za naslov državnih prvaka. Nakon njih, oko 15 sati, nastavlja se pojedinačno prvenstvo županije . Svoj prvi nastup odradit će Ivan Pušić i Dario Radoš (KK Osijek), dok će drugi nastup odraditi Vlado Fotak (KK Zrinski PIvovara) i Davor Rončević (KK Đurđenovac).

VIKEND    Pampas  1   2   3   4   5     KK Osijek


Današnju utakmicu Osijek-Poštar možete pratiti putem Opala .

M. Liović

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!