gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
Dueli Osječana i Zagrepčana
 KK Kandit 2016-2017
 Protiv grmoščice bez prava na pogrešku
Dvostruki ogled Osječana i Zagrepčana. Domaćini tih susreta su u grčevitoj borbi za opstanak, dok gosti sanjaju treće mjesto i izlazak u Europu. Kod žena međusobno igraju 4 prvoplasirane ekipe. Mlaka protiv Istre u Rijeci i zagrebački derbi na Grmoščici.

 Kod B-ligaša derbi imenjaka u Osijeku. Osječani su još nadaju trećem mjestu, dok se Belišćani bore za opstanak. Fortuna je u sredini tablice i gostuje u Sisku. 
Zanimljivi drugoligaški mečevi igrat će se u Belišću. Đurđenovac je u prvom dijelu pobjedio Zrinskog doslovce u posljednjem hicu, dok derbi začelja igraju Donji Miholjac i Papuk.
Dan prije u Belišću jošjedna zanimljiva utakmica. Vodeće Belišće dočekuje trećeplasiranu Slatinu.
Kod drugoligašica Osječanke su osigurale nastup u doigravanju za popunu 1. HL. O drugom i trećem mjestu odlučit će Đakovčanke i Brođanke, najvjerojatnije u međusobnom meču u posljednjem kolu.
U Šibeniku i Delnicama održava se ekipno prvenstvo RH za juniorke i juniore .

I na kraju jedna tužna vijet. U Zagrebu je u 86.-oj godini preminuo Nikola MARINKOVIĆ, dugogodišnji kuglač i istaknuti kuglački djelatnik, nešto mlađoj populaciji najpoznatiji kao voditelj 1. HL, od 1992. do 2004. godine.

VIKEND       Pampas  1   2

 1. HL M    1. HL Ž    1.B HL   2. HL M    2. HL Ž    3. HL OS   3. HL PŽ    4. HL PŽ


M. Liović

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!