gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
Derbi u Poreču
 Osijek-Medveščak 1958
 Rutinska pobjeda domaćina
Kod prvoligaša nema nekog susreta koji bi privukao posebnu pažnju, obzirom da se ekipe iz gornjeg sastaju s onima iz donjeg dijela tablice. Zato će kod žena u centru pažnje biti Poreč, gdje Istra dočekuje Mlaku. Pažnju privlači i zagrebački derbi na Pongračevu. Kandit gostuje kod pobjednika Europa pokala, zagrebačke Grmoščice.
Osijek-Medveščak 1958.    Video       1. HL Ž            VIKEND


Županijski derbi u Đakovu igraju B-ligaši Fortuna i belišćanski Željezničar, dok osječki gostuje u Novskoj, kod kutinskog Zanatlije.

Drugoligaški derbi igra se na Pampasu. Obrtnik je startao sa tri pobjede, dok je Zrinski nes(p)retno ispustio 3 boda. Županijski derbi između Đurđenovca i Donjeg Miholjca igra se na neutralnom terenu u Belišću.

Obrtnice iz Slavonskog Broda su u punom naletu. Drugoligaški derbi protiv Đakova čekaju sa tri pobjede dok su Đakovčanke sa dva uzastopna poraza. Kuglačice Osijeka 97 gostuju u Virovitici.

Sinoćnjim odigravanjem prvoligaškog meča subotnji program na Pampasu je spao na samo 3 utakmice. Prvi startaju Tramvaj i Darda , nakon njih u prvoligaškom terminu igraju Osijek II i HVIDR-a , dok će dan zaključiti drugoligaši Zrinski Pivovara i Obrtnik .

U nedjelju je na programu prvenstvo Hrvatske u sprintu za juniore .

A pravi melem za oči trebao bi biti danas, oko 17 sati. U susretu 3. kola 2. Divlje lige Osijek sastaju se Osijek DL i Saponia. Nastupit će, prema najavama, i MC. Bumo vidli .

M. Liović

 
IZDVOJENE FORICE:




Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!