gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
Bodovi se smiješe samo Kanditu
Nakon vikend pauze nastavlja se prvoligaška karavana, u kojem kuglači Osijeka i kuglačice Osijeka 97 gostuju kod Zaprešića odnosno Zagreba, gdje su bodovi teško dostižni. Zato je Kandit veliki favorit u domaćem susretu protiv Rijeke. Kandit je slavio i jesenas u Rijeci, tako da bi to trebali biti sigurni bodovi za domaće.
Fortuna u Đakovu dočekuje lidera, zagrebačkog Medveščaka, dok osječki Željezničar gostuje u Velikoj Gorici. U Pakracu regionalni derbi igraju Pakrac i Šećerana Viro.
U 2. HL muškaraca vodeći Slavonac gostuje u Požegi. Gužva je u donjem dijelu tablice, razlika između petog i posljednjeg mjesta je samo 4 boda, pa je tim klubovima svaki susret gotovo kvalifikacijski.
Kod kuglačica je situacija dosta jasna, Đakovčanke ne znaju za poraz, Novogradiščanke su sigurne druge, dok će se za treće mjesto boriti Brođanke i Virovitičanke.
U 3. HL Zoni Osijek mladi kuglači Osijeka II porazom protiv fenjeraša Orahovice kompromitirali su svoju vodeću poziciju, pa će popravni ispit imati u Belišću.
U 3. HL Zona Požega, gdje Nove nade uvjerljivo vode, slijede međusobni susreti prvoplasirane četvorke.

VIKEND

M. Liović

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!