Bez prava na pogreške
Sedam kola je do kraja prvoligaške karavane. Kuglači Osijeka nikad nisu bili u težoj situaciji glede opstanka. Imaju samo dvije pobjede na kontu, a čekaju ih još četiri gostovanja. Ove subote su u Zadru. Kuglačice Osijeka 97 naoko imaju bezbrižnu situaciju, ali nipošto još nisu osigurale prvoligaški status. Ovog vikenda odradit će dva gostovanja. U subotu kod Rijeke, a u nedjelju će produžiti za Poreč. Đakovčanke su još bez bodova, a u subotu stiže Mlaka, što vjerojatno znači da će se negativni niz nastaviti. Veliki derbi sjeverne B lige igra se na Pampasu. Kandit dočekuje Novsku i samo pobjeda im ostavlja nadu da će lider još negdje prosuti bodove pa u mrtvoj trci, na razliku poena ili čak setova, pokušati se domoći prvog mjesta.
U tijeku su prijave za parovno prvenstvo županije i regije , a čekaju se termini preostale dvije utakmice kupa Regije Istok . U Zagrebu i Slavonskom Brodu održava se ekipno prvenstvo RH za mlađe juniore .

VIKEND