gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
Ako ga bude, bit će zanimljivi vikend
 Đurđenovac - Konikom II
 Pada li odluka o prvaku 4. HL?
Ostvari li se najavljena vremenska prognoza, moguće je da će opet biti odgoda ovog vikenda. Ipak, utakmice u kojima sudionici nisu vezani za duža putovanja trebale bi se odigrati. A najznačajnija je ona u Zaprešiću, gdje domaćin dočekuje "medvjede". NOVO: Odgođene su utakmice Grmoščica-Poštar, Zadar-Zanatlija, Split-Mlaka i Mladost-Varteks.
Konikom bi u isto vrijeme trebao igrati u Rijeci. Dok će Osječani osluškivati vijesti iz Zaprešića, dotle će drugi osječki ligaš igrati još jednu važnu utakmicu, koju ni po koju cijenu ne bi smio izgubiti (protiv Novske), a istovremeno će iščekivati dobre vijesti iz Rijeke (pobjeda Konikoma).
Kod drugoligaša pažnju plijene susreti Zrinski Pivovare i Donjih Andrijevaca (u predigri gradski derbi Devetke i Monte-monta) te onaj u Pakracu, gdje će domaćin pokušati zaustaviti zahuktalu "Fortunu".

Zato je kod seniorki pravi derbi. U nedjelju kod Osijeka 97 gostuje Đakovo. Samo pobjeda domaće igračice ostavlja u utrci za naslov. 

Trećeligaški derbi začelja igra se sutra na Pampasu. Pred "tramvajcima" je imperativ pobjede, sve ostalo je jednosmjerna pruga ka četvrtoj ligi.

Četvrtoligaši započinju sa trećim, završnim dijelom prvenstva. A na startu odmah veliki derbi. U nedjelju Đurđenovac može, pobjedom protiv Konikoma II, osigurati naslov prvaka.


Vikend        Termini odgođenih i kup utakmica: a) Regije Istok     b) 1. HL      


M. Liović

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!